Sustainability At W&J

The mission of the Sustainability Committee at 华盛顿& 杰斐逊 学院 is to promote a shared sense of responsibility towards the social, economic, and environmental well-being of our campus, our community, and our world.

由学生,教师和工作人员,该委员会旨在开发一个跨院伦理可持续发展,以教育我们的社区和以身作则。理解是可持续发展既是一个目标,也是一个过程,该委员会试图通过实现这一使命:

  • 在大学行动推进可持续发展,学术界和校园生活
  • Fostering collaboration among W&J, the community, and the world to promote a greater understanding of sustainability.
  • 通过它的历史和未来的共同鉴赏培养感情,尊重和领导对我们的校园
  • 建立,实施,促进学院的 气候行动计划 通过教师,学生和工作人员的参与。

可持续发展委员会的活动时用自己的椅子和目标工作组进行。委员会鼓励大学生社团加入现有的工作组或提出并创建自己的工作组,追求可持续发展有关的活动的成员。

有关详细信息,请参阅 可持续发展委员会的wiki 或接触可持续性委员会主席 科瑞克里斯坦森.